top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPrima gura de aer

ALEX (9 Martie 2018)


Dragul meu Alex, am cunoscut-o pe mamica ta cu cateva saptamani inainte sa te cunosc pe tine, la sfarsitul unei zile pline, o zi in care am fotografiat nasterea lui Evelyn. Desi eram obosita si aveam o teribila durere de cap, Anca, mamica ta m-a binedispus instant cu felul ei de a fi si modul distractiv in care imi povestea secvente din viata ei de familie de pana atunci. Mi-a placut instant de ea si pot spune ca ai o mamica care o sa te ajute sa depasesti si cele mai neplacute momente din viata ta cu zambetul pe buze.

Am aflat ca urma sa te nasti printr-un SMS, in jurul orei 6 dimineata, intr-o zi de vineri, 9 martie. Desi era devreme eram treaza deja deoarece eram cu o alta mamica la un alt spital din Cluj, asteptandu-l pe Marc. Asa cum ma asteptam insa, tu ai venit repede pe lume, in doar cateva ore, la fel ca si fratele tau Rares. Asa ca am mers la spital sa ma intalnesc cu parintii tai si am petrecut cateva ore impreuna, asteptandu-te pe tine. Am descoperit ca ai un tata sensibil si foarte iubitor si o mama puternica.

Cand te-ai nascut ai adus lacrimi de fericire in ochii parintilor tai. Ai cantarit 3500 de grame si ai avut o inaltime de 54 de centimetri. Ai luat prima gura de aer la ora 9.15.

Acuma mamica ta se declara implinita, cred ca si taticul tau la fel.

Alex, esti mezinul familiei, profita de situatie 😊). Rares e deja topit dupa tine si sunt convinsa ca o sa aveti o copilarie frumoasa impreuna.

Dragii mei Anca si Serban, ma bucur ca am fost alaturi de voi in niste clipe atat de fericite pentru familia voastra. Va doresc numai bine!


Va imbratisez,

Deni


































0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page