top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPrima gura de aer

ANDREAS (1 Noiembrie 2017)


Dragul meu Andreas, sa sti ca te-ai nascut la cateva zile dupa prima ninsoare, intr-o zi de aproape iarna, intr-o zi in care inimile tuturor celor dragi ai tai au batut mai repede in asteptarea primei tale guri de aer.


Pe mamica si pe taticul tau ii cunosteam de ceva timp si m-am simtit cu adevarat onorata atunci cand m-au invitat sa te cunosc si pe tine.


Mamica ta este o femeie extraordinara, sunt convinsa ca e o mama iubitoare si calma. Taticul tau e leu, nascut in aceeasi zi cu sotul meu, si noi stim ca leii sunt cu adevarat extraordinari si au intotdeauna dreptate, nu ?! :)))) Andreas, tati al tau a fost 100% alaturi de mami, a imbratisat-o, a pupat-o si a fost lipit cu urechea de usa ca sa iti auda primul strigat.


Atat mami cat si tati au asteptat cu sufletul la gura sa te cunoasca si i-ai facut foarte foarte fericiti atunci cand ai luat prima gura de aer.


La nastere ai avut 4125 gr si 54 cm. Te-ai nascut la ora 12.44, intr-o zi de miercuri. Cum a zis si doamna doctor Vaida, minunata doctorita care a ajutat-o pe mami sa te aduca pe lume, ai fost un grasan, dar nu iti face griji, noua ne plac foarte mult ursuletii. Moasa ta te-a laudat in continuu, toata lumea din spital stia cat de frumos esti. 😊


Draga Andreas, dragii mei Sonia si Ionut, aveti in fata voastra amintirea primei guri de aer a unei fiinte daruite de Dumnezeu. Ma simt onorata sa fiu cea care a documentat acest moment minunat din viata voastra.


Va doresc multa dragoste, sanatate, intelegere si tot binele din lume. Sa fiti binecuvantati!


Cu dragoste,

Deni






























0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page