top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPrima gura de aer

EDUARD (17 Mai 2017)



Prima gura de aer reprezinta o schimbare brusca pentru bebelus, iar primul strigat este datorat efortului pe care bebelusul il depune pentru a se adapta la o lume noua. In primele momente acesta simte numerosi stimuli, majoritatea surprinzandu-l neplacut. Am observat insa ca toti bebelusi se opresc din plans in momentul in care sunt infasati si pusi la caldurica.


Probabil se simt din nou in siguranta, asa cum s-au simtit in burtica.


Dupa ce am postat fotografiile de la prima gura de aer a lui Max, am fost placut surprinsa de numarul de oameni care mi-au apreciat munca. Asa am ajuns sa fotografiez mai multe nasteri la Novogyn (dream chart-ul asta al meu chiar functioneaza 😊), insa acum am sa va prezint nasterea lui Eduard, al doilea bebe al familiei Kiss.


Am fost alaturi de Lavinia si de sotul ei inca de la internare, asa ca am avut sansa sa aflu mai multe despre frumoasa lor familie si despre surioara mai mare a lui Eduard, care nu a mai fost despartita de mami niciodata pana atunci.


Dupa cateva ore de la internare a venit si clipa in care am pasit in sala de operatie, pentru a doua oara in acea zi, pline de emotie si entuziasm. Operatia a decurs normal, iar la ora 16:37

Eduard David a luat prima gura de aer. Edi a fost un bebe frumos, de nota 10. Dupa ce a primit pupici de la mami, a iesit sa de-a noroc cu tati. I-am urmat la masurat si cantarit si va pot impartasi ca Edi a cantarit 3200 gr (exact cat a estimat tati) si 52 de cm lungime.


Dragii mei, va doresc multa multa fericire, sanatate si impliniri alaturi de copilasii vostri. Va apreciez 😊.


Cu drag,

Deni







































0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page