top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPrima gura de aer

EVELYN (21 Februarie 2018)



Draga mea Evelyn, tu ai fost prima bebelusa fotografiata de mine in anul 2018 si te-am asteptat cu drag. Insa stii cine te-a asteptat cu si mai mult drag ?! Dragii tai parinti, Flavia si Iulian.

Asa cum bine stiti cei mai multi dintre voi, pentru mine fotografia la nastere este o binecuvantare si imi face mare mare placere sa fiu alaturi de mamici si de tatici in clipele pretioase din travaliu, iar mai apoi sa pot documenta prima lor intalnire cu puiul lor mult asteptat.

Frumoasa Evelyn, te-ai nascut intr-o zi friguroasa de miercuri, la ora 17.10. Inainte de a te naste am petrecut cateva ore cu parintii tai si am aflat cum s-au cunoscut si cat de nerabdatori erau sa te cunoasca. La nastere ai cantarit 3400 grame si ai avut 54 de centimetri. Nu ai fost nici mica, nici mare, dupa cum spunea doctorul care a ajutat-o pe mami sa te aduca pe lume. Ai fost potrivita dar, mai presus de toate, foarte frumoasa. Ti-ai salutat mamica cu o multitudine de pupici, iar pe taticul tau l-ai dat pe spate.

Eu iti doresc multa sanatate, fericire si mult succes!

Flavia si Iulian, a fost o placere si o onoare sa fiu alaturi de voi! In fata voastra se regasesc fotografiile de la nasterea primului vostru copilas si sunt convinsa ca o sa pretuiti aceasta amintire o viata intreaga.

Va imbratisez cu drag,

Deni











































0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page