top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPrima gura de aer

MARC (9 Martie 2018)


Dragul meu Marc, in urma cu cativa ani i-am cunoscut pe parintii tai, la nunta matusii tale Victoria cu unchiul tau Isti. M-am lipit de mamica ta din prima clipa :). Dupa ceva timp am aflat de la Cristina ca urma sa vii pe lume si nu pot uita nici acum entuziasmul din vocea ei.

Asa ca, in data de 9 martie la ora 4 dimineata am primit un telefon, la care am raspuns cat se poate de treaza, iar vocea mamei tale zicea cam asa: “Ai zis ca te pot suna la orice ora” :)).

Cand am ajuns la voi acasa am gasit doi oameni calmi, pregatiti pentru ceea ce urma sa se intample. Am pornit impreuna spre spital, Cristina a mai tras un pui de somn, intre timp eu am fugit sa fotografiez nasterea lui Alex, iar mai apoi m-am intors la spital. Dupa ce am ajuns eu inapoi, timpul s-a scurs foarte repede, iar la ora 14.15 ai luat prima gura de aer si ti-ai facut parintii foarte fericiti :).

Marc, sa stii ca ai o mama frumoasa si puternica si un tata devotat, care a fost alaturi de mamica ta pe tot parcursul travaliului si al nasterii. Mi s-a umplut inima de fericire vazand atat de multa dragoste intre ei si stiu ca ai ajuns intr-un camin bun.

Dupa ce ai fost masurat si cantarit (ai avut o greutate de 3220 de grame si 50 de centimetri), ai fost dus putin la caldurica, insa dupa o jumatate de ora ai fost adus inapoi la mama ta ca sa va puteti bucura impreuna de ora magica.

Dragii mei Cristina si Arpi, sunteti minunati si sunt convinsa ca o sa aveti mare grija de Marc si o sa il cresteti asa cum se cuvine. Mi-a facut mare placere sa fiu alaturi de voi si sunt sigura ca o sa va bucurati mereu de fotografiile de la nasterea baiatului vostru. Va doresc multa fericire si multe impliniri!

Va imbratisez pe toti trei,

Deni





















































0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page