top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPrima gura de aer

MAX (9 Aprilie 2017)

Actualizată în: 16 mar. 2018



Putini stiu ca eu imi doream sa devin medic ginecolog si asta din cauza ca iubesc bebelusii si mi se parea super atragatoare ideea "nasterii" ... si inca mi se mai pare :). Cu toate acestea am ajuns la concluzia ca as prefera sa ma bucur de anii tineretii si sa ma si distrez asa ca am renuntat la acest vis dar nu imi pare rau deloc. Am terminat Facultatea de Business si Scoala Postliceala Sanitara, le-am facut in paralel asa ca am avut 3 ani extenuanti, iar mai apoi m-am decis sa imi urmez un alt vis si impreuna cu Alin am infiintat DA studio, dar asta e deja alta poveste ....


De mai bine de o luna mi-am facut un "dream chart" si pe langa excursia in Thailanda, nunta indiana si premii in fotografia de nunta se regasea si o imagine surprinsa intr-o sala de nasteri. Acesta este visul meu de ceva vreme si am ajuns sa il indeplinesc ... aproape.

In anul trei de studii am avut o garda de noapte la sectia de ginecologie, in sala de nasteri. A fost incredibil. Am asistat la doua nasteri, am avut emotii, am ras si am plans si nu o sa uit niciodata cat de incredibil a fost totul. Dupa un an am mai asistat la nasterea unei prietene si mi-am dat seama ca vreau mai mult. Asa ca am inceput sa imi doresc sa fotografiez o nastere ca sa ramana amintirea acea pentru totdeauna. Pentru o mama este un moment foarte dificil si din cauza emotiilor de tot soiul pe care le simte, in cel mai scurt timp uita aproape complet ce a simtit in orele in care il astepta pe bebelusul ei. Asa ca eu consider ca si aceasta parte foarte intima din viata de cuplu merita surprinsa in imagini.


Am incercat sa gasesc femei insarcinate, iar intr-o zi de duminica primesc un telefon de la Paul, sotul Alinei, mamica lui Max. Am fost atat de uimita ca visul meu chiar se indeplinea, am fost cu adevarat recunoscatoare. Asa ca la ora 12 am pornit spre spital pentru ca nu mai aveam rabdare :). Cand am intrat in salonul de la Novogyn i-am gasit pe Alina si pe Paul razand. Alina era cu apa rupta de aproximativ 12 ore insa nu avea contractii prea dureroase si asta ii permitea sa zambeasca mai tot timpul. Au urmat cateva controale foarte incomode pentru viitoare mamica, l-au monitorizat pe Max asa ca i-am putut auzi inimioara, Alina a primit vizita parintilor si mai apoi a tras un pui de somn ... asa ca am avut ocazia sa il cunosc mai bine pe Paul. Am aflat ca isi doreste un singur copil si ca initial i-ar fi placut ca Max sa fie fetita.


Orele au trecut si Alina nu se dilata si nu avea contractii dureroase asa ca a fost pusa in situatia de a accepta cezariana pentru a nu il pune in pericol pe Max. Cat timp Alina a fost in operatie eu am asteptat alaturi de familie, le-am putut observa emotiile si am fost alaturi de Max cand a fost masurat si cantarit. Nu o sa uit privirea lui Paul, se uita cu atata dragoste la baiatul lui si sunt convinsa ca nu a auzit nici un cuvant din ce a spus doctorul neonatolog.


Max a venit pe lume in ziua de Florii, intr-o zi calduroasa si insorita si a cantarit 2250 gr. A fost un bebe mititel insa acest lucru l-a facut sa fie si mai dragalas.


Max iti doresc o viata frumoasa, binecuvantata, sa fi curajos ca mami si descurcaret ca tati.


Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi Alina, Paul, Max si sa ma bucur de acele clipe de neuitat din viata voastra. Va apreciez!


Cu drag,

Deni



































0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page