top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPrima gura de aer

PATRICK (18 Mai 2017)



This images will last forever …


In 18.05.2017 eram la Novogyn pentru ca urma sa asist la o cezariana, insa Patrick s-a gandit sa ne faca o surpriza si sa vina pe lume. Cu parintii lui Patrick m-am mai intalnit o data, la nunta Iuliei si a lui Tibi si ma bucur ca am putut imortaliza aceste momente de neuitat pentru ei. Cand am ajuns eu la Novogyn,  Lavinia era dilatata 4 cm si deja i se facuse peridurala. Am putut fi alaturi de ea in orele ce au urmat, insa exact cand a inceput nasterea am intrat in sala de operatie cu Ioana, o mamica care a nascut prin cezariana 😊. Cu toate acestea, bebe Patrick s-a decis sa ma astepte si nu a venit pe lume decat dupa ce am iesit din operatie, astfel am putut fi alaturi de ei in acele minute de neuitat.


Patrick a venit pe lume la 15:15, la 10 minute dupa bebelusa Mara, i-ar prima lui gura de aer ne-a emotionat pe toti. De dupa usile inchise bunica si tati tremurau de nerabdare sa il cunoasca 😊.


Patrick a cantarit 3070 gr si a primit nota 10. Din partea mea mami primeste un 10 cu steluta pentru ca a fost o adevarata eroina si s-a descurcat excelent.


Dragii mei Lavinia, Tibi si Patrick, sa fiu alaturi de voi a fost o onoare si o placere. Va doresc tot binele din lume!


Cu drag,

Deni



































0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page