top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPrima gura de aer

MARA (18 MAI 2017)



Unul dintre avantajele nasterii prin cezariana este ca o poti programa, asa ca indiferent de motivele pentru care unele mamici au ales aceasta modalitate de a-si aduce pe lume bebelusul, momentul in sine nu este o surpriza.


Intr-o zi de joi pe la ora 12:00 i-am cunoscut pe viitorii parinti ai unei frumoase fetite pe nume Mara Irina. Erau in salonul dedicat travaliului si ascultau muzica. Mi-a placut de ei din prima clipa deoarece erau foarte relaxati si prietenosi. Ioana, viitoarea mamica a fost monitorizata, i-a fost luata tensiunea iar dupa cateva ore de la internare a fost pregatita sa intre in sala de operatie.


La ora 15:05 Mara a luat prima gura de aer, si ne-a salutat printr-un urlet puternic pe toti cei care eram acolo nerabdatori sa o cunoastem. Dupa ce i-a dat un pupic mamei, a mers sa isi cunoasca bunicile si taticul, acestia intampinand-o cu urale si lacrimi de fericire. Tati nu a putut fi alaturi de Mara la masurat si cantarit pentru ca o alta mamica nastea in acele momente, insa va zic eu, Mara a cantarit 3260 gr, a avut 44 de cm si a luat primul 10 din viata ei.


Familie frumoasa, va doresc numai bine!


Cu drag,

Deni

























0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page